|  
   
   
   
   
        
 
 

 

Θα θελα και εγ με τη σειρ μου να πω τη δικ μου μικρ ιστορα. Στη κλινικ Λδρα θα πρεπε να απονεμηθε να ειδικ βραβεο για την εξαρετη δουλει που φρνει εις πρας για τσα πολλ ζευγρια. Δεν θλω να γρψω πολλ λγια, γνονται θαματα απ αυτος τους ανθρπους.

Η γιατρς μου Δρ. Ζω Ντντου εναι νας νθρωπος με μεγλη καρδι, μεγλη επιστμονας και τοιμη για τα πιο-πιο βαθι νερ συνχεια. νας νθρωπος που δεν σταμτησε να νοιζεται, να συμπονει και να υπρχει για μς. Της χρωστμε πολλ λγια χιλιοειπωμνα αλλ τσο αληθιν. Εδ θα θελα να πω τι η ανγκη στον 8ο μνα με φερε στα χρια του Δημσιου Νοσοκομεου Μακαρου. Ο θες να αξινει τον κσμο να εναι υγιες. Απ τον ννα στον Καφα με στλνανε. Σκεφτμουνα  τι δεν θα ζοσα να δω το παιδ μου. Το σαθρ σστημα σε λο του το μεγαλεο και ο εγωισμς του ανθρπινου εδους. Αυτ εναι λγα μπροστ σε αυτ που ζησα αλλ τσο ξεχασμνα. Ευτυχς που υπρχε για καλ μου τχη Η μικροκαμωμνη αλλ μεγλη γιατρς Ζω Ντντου που με σκωσε και με σωσε  κυριολεκτικ μαζ με την υπροχη μοναδικ μονδα της Κλινικς Λδρα.

Οι λξεις εναι μικρς, τα ευχαριστ εναι πολλ. Ευχαριστομε Δρ. Ζω Ντντου και Κλινικ Λδρα.

Με αγπη

Δσποινα, Δημτρης και μικρς Μριος 

 


 

Χαρομαι που συνεργζομαι με λο το προσωπικ της Κλινικς Λδρα για δετερη φορ, για να με βοηθσουν να φρω στον κσμο το δετερο αγγελοδι μου τον Νικλα. Ιδιατερα ευχαριστ τον αγαπητ μου γιατρ Δρ. Στελιο Τσαγγαρδη, ο οποος λο τον καιρ ταν ψογος, υπροχος και μοναδικ καλς. Επσης, θερμς ευχαριστες σε λο το υπλοιπο προσωπικ που ταν συνεχς δπλα μας σε τι κι αν χρειαζμασταν.

ντρη Γικουμου

 


 

Καταρχν θα θελα να αναφερθ στη γιατρ μου τη Δρ. Ανθ Πττα, η οποα απ την πρτη στιγμ που με ανλαβε, μου συμπεριφρθηκε με εξαιρετικ επαγγελματισμ και φιλικτητα, δημιουργντας μου εμπιστοσνη η οποα για εμνα εναι ουσιδης και η οποα σως σε κποιες περιπτσεις ακμη και με την προδο των ετν να μην επιτυγχνεται. Ευχαριστ πολ την Δρ. Aνθη Πττα για την επιτυχ κβαση του τοκετο μου και εχομαι καλ συνχεια στην πορεα της και στη συνεργασα της με τη Κλινικ Λδρα. Παρλληλα, θα θελα να αναφερθ στο υπλοιπο προσωπικ, απ τη μαα που ταν δπλα μου καθ' λη τη διρκεια του τοκετο μχρι και τις νοσοκμες και τις καθαρστριες, οι οποες ταν φιλικτατες, ευγενικς και εξυπηρετικς. σο αφορ την κλινικ πρπει να τονσω τι απ τη πρτη στιγμ που φτασα για τοκετ διαφνηκε ο επαγγελματισμς και η ρτια οργνωση λων των τομων και ατμων για επτευξη του ορθο αποτελσματος, κτι το οποο δσκολα συναντ κανες στη Κπρο. Τλος, θα θελα να αναφερθ στις εγκαταστσεις και χρων της κλινικς. Εναι να κτριο ξω απ το οποο περν κθε πρω τα τελευταα χρνια και οφελω να ομολογσω τι εντυπωσιστηκα τσο απ τη διακσμηση σο και απ την ασθηση και ασφλεια-θετικτητα που αποπνει ο χρος-απ τα δωμτια μχρι και το μαιευτριο.

Εχομαι να συνεχσετε στον διο ρυθμ και τις ιδιατερα καλς τιμς και ψογες υπηρεσες.

Μαρα Ιωακεμ

 


 

Ευχαριστομε θερμ τον Δρ Νκο Ζωττ για την απστευτη υποστριξη του και την ασφλεια που νισαμε στα χρια του. Εμαστε ευγνμονες για την βοθεια και την εξυπηρτηση που εχαμε απ λο το νοσηλευτικ προσωπικ της κλινικς. Αξχαστος  θα μας μενει και ο Δρ. Ευθυμου, ο αναισθησιολγος μας. λοι ανεκτικο, υπομονετικο, ανθρπινοι. Μπορε να ακογεται αστεο αλλ το πρτο βρδυ στο σπτι, μου λειψαν πρσωπα και παροχς της κλινικς παρ την υποστριξη των δικν μας ανθρπων.

Σας ευχαριστομε !!

Θμης και ννα Θεμιστοκλους.

Μαρα-Φαν Θεμιστοκλους


 


 

Ευχαριστ το νοσηλευτικ προσωπικ της κλινικς για τη φροντδα που επδειξε. Προπντων μως θλω να εκφρσω τις πιο θερμς μου ευχαριστες στο γιατρ μου Δρ Νικο Ζωττ ο οποος με αφπλισε με την ειλικρνεια του και με κρδισε με τον ανθρωπισμ του. Εχομαι να μπορε να δνει σε λους τους πελτες του τη χαρ που δωσε και σε μς βοηθντας μας να αποκτσουμε το μωρκι μας.

Γιατρ σε ευχαριστομε για λα.

Χριστνα Οδυσσως, Γιργος Χαραλμπους

 


 

λα ταν τλεια, ψογα και λοι οι γιατρο και το προσωπικ ταν πολ καλο μαζ μας.

Μαριννα Κουμπαρ

 

 


 

Θα θελα να ευχαριστσω θερμ λο το προσωπικ της κλινικς για την ψογη συμπεριφορ τους και για την βοθεια που μας παρεχαν καθλη την παραμον μας στη κλινικ. Επσης τον γιατρ μου Δρ. Αντνη Σωκρτους για την υπομον του και τη βοθεια του και εχομαι πως λοι συνεχσουν να προσφρουν τις υπηρεσες τους με τσο επαγγελματισμ αλλ και ευαισθησα πως και σε μνα.

Σας ευχαριστομε για λα

Αγγλα Καζζη

 


 

Οι μαες ταν εξαιρετικς με πολλ υπομον και επιμον. Μεναμε απλυτα ευχαριστημνοι απ την φροντδα που μας πρσφερε η κλινικ. Τλος να αναφερθ στη γιατρ μου Δρ. Ανθ Πττα και να την ευχαριστσω για λη την ασθηση της ασφλειας και της εμπιστοσνης που νιωσα στα χρια της.

Ρτα Παναγιτου 

Θλουμε να ευχαριστσουμε λο το προσωπικ της κλινικς για λη του τη βοθεια κατ τη διρκεια της παραμονς μας εκε.

Εναι λοι τους ψογοι στη δουλει τους και δνουν σε λους τη σημασα και φροντδα που χρειζονται. Πνω  απ λους μως θλουμε να πομε να πολ μεγλο ευχαριστ στο γιατρ μας, Δρ. Στλιο Τσαγγαρδη για λη του τη βοθεια και στριξη απ την αρχ της μεγλης μας προσπθειας, μχρι και τρα που χουμε τα 2 μωρκια μας στην αγκαλι μας. Για εμς εναι ο καλτερος γιατρς και πνω απ λα νθρωπος. Σε ευχαριστομε για λα γιατρ ...Ξρουμε τι θα χουμε τη βοθεια σου ποτε την χρειαστομε. Σας ευχαριστομε λους!!!

Με αγπη και εκτμηση,

Σταμτης, Στλλα και οι μικρο Μρκος και Αντρινα

 


 

Δρ. Σοφα μου, Δμητρα, Δρ. Αντνιε και νοσηλευτικ προσωπικ. Σας ευχαριστομε και σας ευχμαστε να εστε υγιες και να χετε τις αντοχς και τη δναμη να συνεχσετε το ργο που επιτελετε καθημεριν.

Χρστος και Γιτα Προδρμου

 


 

Ευχαριστ λο το προσωπικ για την φροντδα και την αγπη που μου δειξαν.

Σας εχομαι πντα να χτε υγεα.

λενα Νικολου

 


 

ταν μια πολ ευχριστη διαμον και χαιρμαστε που αυτ η υπροχη εμπειρα που εχαμε στην γννηση του γιου μας, ταν στην Κλινικ Λδρα. Το λο προσωπικ (γιατρο, νοσηλευτς) ταν λοι ψογοι, τα δωμτια υπροχα, τλεια!!! Ευχαριστομε λους για την λη βοθεια, την εξυπηρτηση και την αγπη τους!!!

Ευχαριστομε Δρ. Φρακλα!!

 


 

Γεια σας! Εμαι η μικρ Ελευθερα! Εμαι κιλας 3 ημερν κι ετοιμζομαι να πω στο σπτι. Θλω να ξρετε πως πρασα υπροχα εδ! Ο γιατρς και οι νοσοκμες με βοθησαν να δω τον κσμο και να αγκαλισω την μανολα. Με μαθαν πως να τρω και να κνω μπνιο. Κι αν καμι φορ κλαιγα με ηρεμοσαν και με χιδευαν με χαμγελο. Τρα νιθω πιο συχη πως  μαμ θα ξρει πως να με φροντσει.

Σας ευχαριστ λους και καλ δναμη!!

 


 

Περσαμε ψογα, υπροχα!! Ευχαριστομε!! Προς: Δρ. Τσαγγαρδης

Σκεη Αφανττη

 


 

Ο γιατρος μας Δρ. Σωκρτους και οι νοσοκμες πολ εξυπηρετικο και τοιμοι για οτιδποτε μποροσε να προκψει. Οι νοσοκμες ταν φιλικς και νιωσα τι ταν στο πλι μου που γεννοσα.

Φρνη Καραγιννη

 


 

Η παραμον μας στην κλινικ θμισε παραμον σε ξενοδοχεων πολλν αστρων. Η συμπεριφορ του προσωπικο (νοσηλευτικο, ιατρικο, διοικητικο, υπηρεσιακο) υπρξε ψογη με μεση παροχ κθε εξυπηρτησης και καλ συνεργασα σε κθε στιγμ διαμονς μας και τους ευχαριστομε λους γι αυτ.

Τις περισστερες ευχαριστες μας μως οφελουμε στο γιατρ μας Δρ. Στλιο Τσαγγαρδη για την ψογη επαγγελματικ αλλ συνμα φιλικ συμπεριφορ του και κατ τη διρκεια της κησης και στη διαδικασα ολοκλρωσης του τοκετο που κερδζοντας την εμπιστοσνη μας η κβαση της μου φησε ευχριστες αναμνσεις για την γννηση του γιου μας!!

Παναγιτα Παναγ

 


 

Ονομζομαι λενα Τομασδου, θα θελα να ευχαριστσω απ τα βθη της ψυχς μου τον γυναικολγο μου Δρ. Νκο Ζωττ, για την ψογη συνεργασα που εχαμε κατ την διρκεια της εγκυμοσνης μου, και κατ την διρκεια της γννας μου, και χω σμερα τον 2 ετν Κωνσταντνο.

Επσης θα θελα να ευχαριστσω το νοσηλευτικ προσωπικ για την περιποηση τους.

Δημητριανς, λενα, Ανδρας, Κωνσταντνος Τομασδης

 


«Γννησα στην κλινικ Λδρα στις 10 Μαου 2008. Η λη εμπειρα μου στην κλινικ ταν εξαιρετικ. Εχα τη χαρ να συνεργαστ με δο γυναικολγους της κλινικς, τη Δρα Ντντου και τη Δρα Πττα Χρυσνθου τσο κατ τη διρκεια της εγκυμοσνης μου σο και κατ τη γννα.

Η επικοινωνα μου με τις δο γιατρος μπορε να χαρακτηριστε ψογη σε λα τα εππεδα.  Καταρχν, κατ τη διρκεια της εγκυμοσνης μου, νιωθα τι υπρχε ανταπκριση και σωστ αντιμετπιση εκ μρους των γιατρν σε λους τους προβληματισμος και τις ανησυχες μου. Αυτ οδγησε στο κτσιμο μιας καλς σχσης, που χαρακτηριζταν απ εμπιστοσνη και ασφλεια. Αυτ τα συναισθματ μου γιναν ακμα πιο ισχυρ κατ τη διρκεια της γννας.

Συγκεκριμνα, νιωσα τι υπρξε απλυτος σεβασμς και κατανηση, εκ μρους τσο των γιατρν σο και του προσωπικο της κλινικς, με αποτλεσμα να χω μια πολ καλ, με βση τα δικ μου κριτρια, γννα.
Η διαμον μου στην κλινικ ταν επσης εξαιρετικ. Το ζεστ περιβλλον της κλινικς, τσο σε εππεδο ανθρπων σο και σε εππεδο χρων, σε κνει να νιθεις ακριβς “σαν στο σπτι σου”.
Υπρχει γνοια εκ μρους του προσωπικο της κλινικς σε 24ωρη βση τσο για τη μητρα σο και για το παιδ, εν ταυτχρονα δνεται ιδιατερη μφαση στο να υπρχει ηρεμα στους χρους της κλινικς, κτι πολ σημαντικ για τη γυνακα που μλις χει γεννσει καθς επσης και για το νεογννητο.
Πιστεω πως χω κνει την καλτερη επιλογ επιλγοντας της κλινικ Λδρα για τη γννηση του παιδιο μου. Ευχαριστ το προσωπικ της κλινικς για λα. Η συνχεια της συνεργασας μου με την κλινικ εναι δεδομνη».

Σοφα Βλμη

 


Σγουρα δεν εμαι απ εκενες τις τυχερς, ευλογημνες γυνακες που μχρι να πεις «κμινο» κρατνε το βρφος στην αγκαλι τους. Σε λες τις γννες των παιδιν μου (τρεις στο σνολο) συνντησα αρκετς δυσκολες. Το πιο σημαντικ αυτς τις στιγμς, εναι να νιθεις ασφαλς. τι βρσκεσαι σε καλ χρια. Και στην κλινικ Λδρα, μπορ να μιλ χι μνο για «χρια» που ξρουν ακριβς τι κνουν, αλλ για ανθρπους. Πρα απ επαγγελματες, εχα να κνω με «ανθρπους» που ξρουν να πουν μια καλ κουβντα, που μπορον να σου κρατσουν το χρι τη δσκολη ρα, που μπορον να σου ρξουν μια ζεστ ματι με νημα «ξρω τι περνς, θα πνε λα καλ». Mιλ για σους, υπρχαν γρω μου να με βοηθσουν. Γιατρος και νοσοκμες. Τα πργματα δεν εναι απρσωπα. Δεν εσαι απλ η γυνακα που γννησε στο 13... Και θα πληρσεις να λογαριασμ φεγοντας.
Λγω κποιων μικρν επιπλοκν χρειστηκε να μενω περισστερες μρες στην κλινικ. Ο τετρχρονος γιος μου ταν θλει να μιλσει για τη γννηση της αδερφς του, μου λει: «Θυμσαι μαμ ταν ρθα να σε δω σ’ εκενο το ξενοδοχεο που γννησες τη Μαρνα». Και χει δκιο μσα στην απλοκτητα του παιδικο μυαλο του, η κλινικ αποτυπθηκε ως ξενοδοχεο. Εγ θα τη χαρακτριζα με τους μοντρνους ρους του σγχρονου lifestyle:Boutique. Μαζεμνη χι αχανς, ρτια εξοπλισμνη, ανεπιτδευτα μοντρνα, πεντακθαρη και καλασθητη. νας χρος με ζεστς, cozy λεπτομρειες που δε σε κνει να νιθεις  μακρι απ’ το σπτι σου.

Στια Ζνιου

 


Με μεγλη μου χαρ και συγκνηση γρφω για τους ανθρπους με τους οποους ζησα απ τις σημαντικτερες  αν χι τις σημαντικτερες στιγμς της ζως μου. Η δικι μου ιστορα μετρ 3 περπου χρνια. Αναμνσεις τσο μακρινς αλλ και τσο πρσφατες, συναισθματα παντοτιν.!
 
'τι και αν πω θα εναι λγο, μικρ και φτωχ μπροστ στην καλοσνη, τον επαγγελματισμ, την κατανηση, την συμπνια, το χαμγελο, την αγπη που πρα απ λους στην κλινικ ΛΗΔΡΑ. Η πορεα μας για να αποκτσουμε παιδ ξεκνησε ανμελα αλλ  χρη στις ξυπνες και γργορες διαπιστσεις της πολυαγαπημνης μου γιατρο της Σοφας Φρακλα, της Σοφας μου, γργορα καταλβαμε τι τα πργματα θα ταν πιο δσκολα για μας.
 
Η Σοφα μας οτε για μια στιγμ δεν μας φησε να αμφιβλλουμε για το αν θα τα καταφρουμε. ταν δπλα μας, αλλ πραγματικ δπλα μας σε λα τα στδια της δικς μας προσπθειας. Ο επαγγελματισμς της, η εξυπνδα της, η ευγνει της, η καλοσνη της, λο της το εναι ως νθρωπος μας κρδισε απ την πρτη στιγμ. ταν τι χρειαζμασταν για να πορευτομε με αισιοδοξα. Το τηλφων της πντα στη διθεσ μου οποιαδποτε ρα, για να απαντσει την οποιαδποτε ερτησ μου αλλ και για λγια αγπης και στριξης. Πντα μου απαντ το τηλφωνο με το "Ελα Ξανθοι μου". Κατ την διρκεια της νοσηλεας μου ταν πντα δπλα μου και πραγματικ ταν σαν να γννησε και η Σοφα μου μαζ μου. Η δικι μου Σοφα, η φλη μου. Οι φωτογραφες των μωρν μας κοσμον το γραφεο της..

Κατ την διρκεια της μακρχρονης προσπθεις μας δεν ταν λγες οι φορς που χρειστηκε να επισκεφτ την κλινικ ΛΗΔΡΑ. ταν τα καταφραμε και μεινα γκυος με δδυμα.!!! χρειστηκε να νοσηλευτ την μια φορ για κτι πιο μικρ και την δετερη φορ για 72 μρες.!!! Τα μωρ τα κρατοσαμε με νχια και με δντια για να φτσουμε σε να στδιο ασφαλς για την επιβωσ τους.
 
λες οι νοσηλετριες  με αγκλιασαν με πολλ αγπη και φροντδα. Δεν προλβαινα να χτυπσω το κουδονι και κποια ταν δπλα μου. Επσης με ψυχολογοσαν ριστα και καταλβαιναν πτε εχα την ανγκη να εμαι μνη μου, πτε να μιλσω και να κλψω ακμα, και πντα να τρυφερ χαμγελο, να ζεστ χδι, μια γλυκι κουβντα βγαινε αληθιν απ την καρδι τους. Ποια να αναφρω και ποια να ξεχωρσω, τις αγαπημνες μου, την Μαρη μου, την Νντι μου, την Αγγλα μου, την Kertu, την Λοση, την Πγκα, την Αυγ, λες μια και μια.
 
Αδνατο μως να ξεχσω την ννα και τον Αντνη, τους αναισθησιολγους που με το χιομορ τους μου διωχναν τον φβο, αλλ ποτε χρειστηκε να καλεστον εκτκτως μσα στην νχτα για να μου αλλξουν επειγντως φλβα (ταν παιρνα ενδοφλβια αγωγ) ταν αμσως κοντ μου.
 
Ζω μου και Ζνωνα, ποτ δεν θα ξεχσω τα αισιδοξα λγια σας και την στριξ σας και την αγπη που μας δεξατε. Δεν περνοσε μρα που η Ζω τλειωνε τα ραντεβο της και ερχταν να με δει, να μου μιλσει να μου δσει αισιοδοξα. Μου λεγε πντα "εσαι πολ δυνατ, δεν σε φοβμαι, εσ θαρθεις 36 βδομδων με την βαλιτσολλα σου να γεννσεις", γιατ εγ φοβμουν το ενδεχμενο σοβαρς προωρτητας. ταν ακμα χρειστηκα κποια φρμακα που δεν υπρχαν στην Κπρο η Ζω σε χρνο ρεκρ μου τα φερε απ το εξωτερικ.
 
Πως να ξεχσω τον Δρ. Τκη Γεωργου, οποτε του το επτρεπαν οι δουλεις του πρεπε να‘ρθε να με χαιρετσει και να μου μιλσει. ταν φτασα την 28η βδομδα μου χειροκροτοσε και μου λεγε "πισαμε το πρτο σημαντικ σκαλοπτι, υπομον για το δετερο".
 
Νοσηλετηκα στην κλινικ ΛΗΔΡΑ απ την 19η μχρι την 32η βδομδα της εγκυμοσνης μου στο δωμτιο 106, το δωμτιο της υπομονς πως ονομστηκε αλλ και το τυχερ δωμτιο επσης.  Ακμα και τα γενθλι μου εκε τα πρασα. Οι μρες ταν δσκολες, με γνοιες, με αμφιβολες απ την δικ μου πλευρ, με φβο. Αν δεν εχα δπλα μου τους ανθρπους αυτος σως και να μην τα κατφερνα..
 
Τελικ γννησα στην 36η βδομδα, πως μου λεγε η Ζω. Πγα με την βαλιτσολλα μου και λη η κλινικ με πρα πολλ αγπη υποδχτηκε τα δυο μου μωρ. ταν τα μωρ που περμενε λη η κλινικ για αρκετ καιρ.!  Η χαρ λων ταν ζωγραφισμνη στα πρσωπ τους, λες και μουν η κρη λων, η αδελφ λων, η φλη λων. Και αν το σκεφτες ντως μουν.. Και δεν θα ξεχσω τι λη η κλινικ μου εχε φρει μια τερστια τορτα ταν γννησα.
 
Το ταξδι  μας ταν δσκολο, με στσεις, με ανατροπς. μως τελικ φτσαμε στον προορισμ μας.! Στην κλινικ ΛΗΔΡΑ πρασα το μεγαλτερο και το σημαντικτερο κομμτι της ζως μου, εκε γινα μητρα. Απ εκε φγαμε με τον ντρα μου χι πια μνοι μας αλλ με δυο πανμορφα μωρ, την κρη μας και τον γι μας.!!! Εκε γναμε οικογνεια.!!!
 
ταν θα σαραντζαμε εχα υποσχεθε να πμε απ την κλινικ για να δονε τα μωρ και πγαμε. Η χαρ τους ταν μεγλη. βλεπαν τα δικ τους μωρ, τους δικος τους ανθρπους.! ποτε μπορ περν απ την κλινικ για να πω να γεια και αισθνομαι πντα σαν στο σπτι μου. Ρχνω πντα και μια ματι στο δωμτι μου...
 
λες οι δυσκολες φανονται πια τσο μακρινς, λοι οι φβοι τσο μικρο πια, λη η αγπη που πρα τσο μεγλη, λα τα συναισθματα τσο παντοτιν.
Σας ευχαριστ για λα, Σοφα μου, Ζω μου, Μαρη μου, Νντι μου, Αγγλα μου, Kertu, Λουση, Πγκα, Αυγ, Αννα, Αντνη ,Ζνωνα.!!!
Ξνθη Σοφοκλους

 


Γννησα το μωρ μου στην κλινικ Λδρα στις 26 Δεκεμβρου. Μια μρα μετ τα Χριστογεννα δηλαδ.
Η γιατρς που με παρακολουθοσε ταν η Δρ. Ανθ Πττα. Τη μρα του τοκετο μαζ της ταν και η Δρ. Ζω Ντντου.
Εχαμε συζητσει απ πριν και ζτησα να κνω επισκληρδιο οπτε ταν χρειστηκε γινε απτον αναισθησιολγο.
λα πγαν καλ και για το μωρ και για μνα. λοι σοι βρσκονταν εκε ταν πολ βοηθητικο και μου εξηγοσαν τα πντα.
Μχρι εκενη τη στιγμ και καθλη τη διρκεια της εγκυμοσνης μου εχα λες τις πληροφορες που θελα απ τη γιατρ μου και γιναν λες οι εξετσεις που πρεπε να γνουν.
Η κλινικ σαν χρος ταν πολ φιλξενος. Το δωμτιο νετο, καθαρ και περιποιημνο. Οι νοσοκμες καναν πολ καλ δουλει και με βοθησαν πολ και στο θηλασμ.
Απ ττε συνεχζω να κνω λες τις γυναικολογικς μου εξετσεις εκε και σγουρα εναι η επιλογ μου στην περπτωση δετερης εγκυμοσνης.
ννα Σωτηρου 

Η πιο ευτυχισμνη μρα της ζως μου. Αυτ τη μρα γεννθηκε η Κατιαλνα και ο Παναγιτης. Γιατρς μου ο Δρ.Αντνης   Σωκρτους. Η γννα ταν επιτυχς. λη η ομδα γιατρν, παιδιτρων, αναισθησιολγου και νοσοκμων εργστηκε με επαγγελματισμ και επιτυχα.

Η παραμον μου στην κλινικ ΛΗΔΡΑ ξεκιν. Ανμεικτα συναισθματα, αγωνα, χαρ, συγκνηση . Γεμτη ερωτσεις και απορες προς το προσωπικ για τα δυο μου βλαστρια. Μσα απ την απειρα  και ανυπομονησα μου να μθω περισστερα για το νο μου ''ρλο'' ως μητρας, γνρισα και σας το προσωπικ της κλινικς. Κουβντες καθημερινς για την ζω μας ,την οικογνεια μας, απλς και ανθρπινες. 

Σε σας, την πρτη μου οικογνεια των παιδιν μου εχομαι να συνεχσετε να εργζεστε με ζλο και ευσυνειδησα . Η κθε σας συμβουλ για  μνα σμαινε  πολλ. Σας ευχαριστ θερμ για το χρνο σας, την υπομον σας και την  αγπη με την οποα φροντσατε τα παιδι μου.
Αγθη Σββα Πυρσιη

 


"Εσ θα με γεννσεις, αν ποτἐ αποφασἰσω να μεἰνω ἐγκυος..."Μαζἰ θα γεννσουμε ", μου απντησε η Ζω, με χαμὀγελο αισιοδοξας. Ναι, μετ απ 5 χρὀνια ρχεται ο μικρὀς Αντρἐας.

Ζω, σε ευχαριστὠ που εἰσαι πντα δἰπλα μου, με το χιομορ σου, την αισιοδοξα σου, τον επαγγελματισμ και κυρως την ανθρωπι σου. Η εμπειρἰα μου στην κλινικ ἠταν εξαιρετικἠ σε λα τα επἰπεδα.

 Οι Μαες πρθυμες,εξυπηρετικἐς και αρκετ υποστηρικτικς. Ζνωνα, ευχαριστ για τη στριξη και την αισιοδοξα. Σας ἐχω στην καρδι μου.

Κλια Φαδωνος

 


Εμαι η Μηλτσα Καντρ και χω μενει απλυτα ευχαριστημνη απ τον  γιατρ μου κριο Δρ. Νκο Ζωττ και θα τον ευχαριστ  πντα για την καλ μας συνεργασα αυτ τον καιρ που περσαμε μαζ. Επσης θα θελα να ευχαριστσω το προσωπικ της κλινικς τις νοσοκμες για την ριστη συνεργασα μας και την κλινικ.

Σας ευχαριστ θερμ λους.

Μηλτσα Καντρ 

 


Μπανοντας σ’ αυτν την κλινικ νιωσα εξαρχς μια ζεστασι και πραγματικ μια μεγλη αγκαλι απ λες τις μαες και κοπλες που δουλεουν εδ. Η μα καλτερη απ την λλη. Η Λοσυ, η Αυγ, η Αγγλα, η Ελευθερα, η Πνκα …. λες  υπροχες,  γλυκεες, εξυπηρετικς. Η κλινικ πεντακθαρη, πολ ‘’in’’ à la mode, η διατροφ  ποιτητα Α ,το δωμτιο νεογνν λο ασφλεια λγο μικρ αλλ δεν πειρζει. Η γιατρς μου Σοφα  Φρακλα Κυθρετη η  καλτερη , η δυναμικ, η αληθιν, παθιασμνη με τους φυσιολογικος τοκετος,σωστ επαγγελματας με συνεδηση, με υπευθυντητα.

 

Σ’ ευχαριστ γιατρ μου! Καθς και λο το νοσηλευτικ προσωπικ  απ 14/10/2010-16/10/2010 !!

Σοφα Μιχαλ
(δωμτιο 102)

 


να ‘’ευχαριστ’’ εναι πολ λγο για να σας εκφρσουμε αυτ που νιθουμε. Εγ και η γυνακα μου εμαστε πολ ευτυχισμνοι που επιτλους καταφραμε να φρουμε στον κσμο το δικ μας παιδκι. Και αυτ την ευτυχα την χρωστμε πρτα στον Θε και μετ στην γιατρ μας κ. Ζω Ντντου. Για 12 ολκληρα χρνια περιμναμε αυτ την στιγμ. Ευχαριστομε την γιατρ και λο το προσωπικ της κλινικς. Τχαμε της καλτερης φροντδας. λοι ταν εξαιρετικο…

Αντρας, Βικτρια Γεωργου κ η μικρ Αναστασα

 

 


Εγ και η σζυγος μου επιθυμομε να εκφρσουμε την ευαρσκεια μας για το προσφερμενο εππεδο υπηρεσιν το οποο αν ληφθε υπψη και το βατ εππεδο του κστους δημιουργε να ιδανικ συνδυασμ. Οι ευχαριστες μας εναι δεδομνες και τις χουμε δη εκφρσει.

Τριαντφυλλος – Κωνσταντα Καπελρη

 


Ονομζομαι Ζω Δημοσθνους και στις 21 Σεμπτεμβρου 2012 γννηησα την κρη μου κτω απ τη φροντδα και παρακολοθηση της γυναικολγου Σοφας Φρακλα στην κλινικ ΛΗΔΡΑ. Αισθνομαι την ανγκη να εκρσω τις θερμς ευχαριστες μου προς τη γιατρ και φλη Σοφα που με τις γνσεις της, τη σιγουρα και την ακοραστη επιμον της με βοθησε να φρω στον κσμο το υγιστατο κοριτσκι μου.

 

να μεγλο ευχαριστ στη Διεθυνση σ' λο το ιατρικ, παραιατρικ και βοηθητικ προσωπικ της κλινικς ΛΗΔΡΑ για την ψογη και τσο ανθρπινη εξυπηρτηση και συμπεριφορ τους. Τσο οι μαες σο και νοσηλετριες, πριν εγ τις καλσω βρσκονταν δπλα μου με τον καλ τους λγο στο στμα, να με εμψυχνουν τις ρες του πνου και να με καθοδηγον.

 

Εχα την τχη να φιλοξενηθ στην να πτρυγα της κλινικης που λειτοργησε μλις πγα και να απολασω την νεση στους καθαρος και φωτεινος χρους. Χρηκα επσης την τξη και καθαριτητα που επικρατοσε σ' λη την κλινικ. Το φαγητ επσης πλοσιο και υγιειν πως λλωστε αρμζει στην περσταση. Σας συγχαρω και σας εχομαι τι καλτερο.

Zω Δημοσθνους


 

Η εμπειρα της γννας μου δεν ταν και η πιο ευχριστη, μως χρη στη γιατρ μου Δρ. Σοφα Φρακλα και στο νοσηλευτικ προσωπικ της κλινικς ΛΗΔΡΑ σο δσκολο και να ταν κλησε ομαλ και ρεμα.

Φεγοντας χω τις καλτερες εντυπσεις για την εξυπηρτηση, τη συνεργασα, τη φιλικτητα, την καθαριτητα.

 

Σας ευχαριστομε για λα!!!

 

Κολοκασδη Παντελτσα

Νομβριος 2012

 


να τερστιο ευχαριστ για το τερστιο δρο που μας κνατε, τη γννηση του αγοριο μας.λο το προσωπικ της κλινικς ταν ψογο επαγγελματες αλλ και πολ φιλικο και ζεστο.

 

Το δωμτιο ταν καταπληκτικ και το απολασαμε για να βρδυ περισστερο (ευχαριστομε για το δρο!) .

Δεν μπορομε να περιγρψουμε με λγια την απεριριστη ευγνωμοσνη μας για το γιατρ μας Νκο Ζωττ.

 

Οικογνεια Γιγκου

Νομβριος  2012


Θα ξεκινσω απ τον γιατρ μου Νκο Ζωττ ο οποος εκτς απ το τι εναι εξαιρετικς επιστμονας εναι πνω απ λα πολ καλς νθρωπος. Απ την αρχ της εγκυμοσνης μου καθς ταν και δδυμη κηση με πρσεξε πρα πολ που κατφερα και γννησα 2 υγιστατα κοριτσκια.

 

Το προσωπικ πολ καλ, οι κοπλες της υποδοχς, νοσηλετριες και καθαρστριες ταν ευγενστατες και χαμογελαστς και πντα πρθυμες να σε βοηθσουν.

 

Οι εγκαταστσεις τους ψογες. Οι ανακαινισμνοι χροι η καθαριτητα και η πολυτλεια σου θυμζουν πολυτελ ξενοδοχεο 5 αστρων. να μεγλο ευχαριστ στο γιατρ μου Νκο Ζωττ και να ευχαριστ στη κλινικ.

 

ννα Παντοπου


Οι νοσηλετριες και λο το προσωπικ της κλινικς εναι πολ εξυπηρετικ, ευχριστο και πντα σε ετοιμτητα για το τι πρβλημα χουν να αντιμετωπσουν. Στην δικ μου περπτωση που μουν σε μια δσκολη κατσταση η αντιμετπιση τους ταν μεση και με βοθησαν ψυχολογικ με τον τρπο που με αντιμετπισαν.

 

Ελισβετ Παυλδου

Σας ευχαριστ λους πολ


Τον Ιολιο του 2012 επισκφθηκα για πρτη φορ τη Δρ. Ντντου στην κλινικ Λδρα λγω κποιων ενοχλσεων που νιωθα. Σημειωτον τι ταν μλις η δετερη φορ που την επισκεπτμουν. Κατ την επσκεψη μου αυτ λοιπν, κουσα και τα ευχριστα να, μουν γγυος για πρτη φορ!!

 

Εννα μνες εγγυμοσνης, η γιατρς μου ταν πντα δπλα μου και κτι που για μνα χει απλυτη σημασα, ταν πντα χαμογελαστ, καθησυχαστικ και ευγενστατη. Επσης, εξσου σημαντικ, μας ενπνεε απλυτη εμπιστοσνη. Ο καιρς πρασε και στις 8 Απριλου 2013 πγαμε με το σζυγο μου στην κλινικ για να γεννσουμε το παιδκι μας με καισαρικ τομ. ταν η πρτη φορ που ερχμουν σε μεση επαφ με το υπλοιπο προσωπικ της κλινικς και οφελω να πω τι τσο εγ, σο και ο σζυγος μου εντυπωσιαστκαμε πρα πολ. λες οι κοπλες, ταν χαμογελαστς και πρθυμες, αλλ με ειλικριν χαμγελα και προθυμα.

 

Με την εσοδο μας στο χειρουργεο μας καλωσρισε η αναισθησιολγος, η οποα και προχρησε στην επισκληρδιο αναισθησα. Σγουρα δεν τη διευκλυνα καθλου με τη στση μου γιατ τη στιγμ εκενη κυριετηκα απο γχος και δεν συνεργαζμουν. Με πολλ υπομον και ευγνεια κατφερε να με ηρεμσει. πειτα, μπκε στο χειρουργεο η γιατρς μου, η οποα με καλημρισε και με σστησε στον Δρ. Ζωττ με τον οποο και πραγματοποησε την καισαρικ τομ. Με τον ντρα μου λγα λεπτ αργτερα ζσαμε την απλυτη ευτυχα και ολοκλρωση αφο φραμε στον κσμο να υγιστατο κοριτσκι, την μικρ μας Χριστνα.

 

Μετ το χειρουργεο, με μετφεραν στο δωμτιο μου. Οφελω να ομολογσω τι δεν εχε τποτα να ζηλψει απ να δωμτιο ξενοδοχεου. Πεντακθαρο, το κυριτερο για μνα. Οι νοσοκμες με επισκεπτντουσαν συχντατα για να αλλξουν την πληγ μου και να ρωτσουν αν χρειαζμουν κτι. Δεν νιωσα σε καμα περπτωση τι η ευγνεια και η προθυμα τους ταν προσποιητ. Ακμα κτι που μας εντυπωσασε ταν τι πντα, ταν μου φερναν το μωρκι μου για να το αλλξω και να το τασω κθονταν μαζ μου, απ την αρχ ως το τλος για να μου εξηγσουν και να με βοηθσουν γιατ, ως να μαμ δεν εχα ιδα. Τις ρες που η κρη μου βρισκταν στο δωμτιο με τα νεογν, οι κοπλες ρχονταν πντα να με ενημερσουν για το αν φαγε, πσο φαγε και οτιδποτε εχε να κνει με το μωρ μου. Η γιατρς μου επσης με επισκεπτταν δο φορς την ημρα.

 

Τρες μρες μετ, πραμε εξιτριο, μητρα και παιδκι μια χαρ.

 

Θα εμαστε πντα ευγνμονες για λα. Στην τελικ, νισαμε τι μας χειρστηκαν σαν νθρωπους και χι σαν ευρ!!

 

Ευχαριστομε για λα!!

Δημτρης, Ρεβκκα και μικρ Χριστνα!!

 


"Τα θερμα μου συγχαρητηρια στην διευθυνση της κλινικης και στο προσωπικο αυτης..Ιδιαιτερως και να μου το επιτρεψετε αυτο στον Ιατρο με Α κεφαλαιο (ναι,ναι οπως το διαβαζετε με Α κεφαλαιο) Στελιο Τσαγγαριδη...!!!!"

 

Ηλιας Ελενη και η μικρη μας Αντριαννα!

Καλο καλοκαιρι!!!


Θλουμε και εμες με την σειρ μας να ευχαριστσουμε το προσωπικ της κλινικς Λδρας και πρωτστως τον γιατρ μας Δρ. Νκο Ζωττ. Κοντ του νισαμε την ασφλεια, την κατανηση και την ανθρωπι που μπορε να προσφρει νας γιατρς στον ασθεν του. ταν πντα δπλα μας ποτε και αν τον χρειαζμασταν και κατφερε με πεσμα να μας προσφρει τις δυο μεγαλτερες χαρς της ζως μας, την μικρ Ειρνη - Χρυσοβαλντω και τον μικρ Ευγγελο.
Επ της ευκαιρας θλω να αναφερθ και στο προσωπικ της κλινικς Λδρα, τσο στις νοσηλετριες σο και για τους λλους ειδικος που ρθαμε σε επαφ μαζ τους, εμβρυολγο, αναισθησιολγο και τον Δρ. Γιργο Γεωργου που βοθησαν στην γννηση των παιδιν μας.  Γνετε καλ δουλει και εναι λοι προσεκτικ επιλεγμνοι και κθε νας απ αυτος νας σωστς νθρωπος και επαγγελματας.
 
Για ακμη μια φορ τις ευχαριστες μας στον νθρωπο Δρ. Νκο Ζωττ στον οποο εμαστε πραγματικ ευγνμονες.
 
Με τις θερμς μας ευχαριστες,
Κωνσταντνος και ντρη
και απ τα νεοφερμνα μας Ειρνη - Χρυσοβαλντω και Ευγγελο.


Επειδ τα καλ πρπει να λγονται ............

Ευχαριστομε για τη φιλοξενα στην κλινικ σας και που μοιραστκατε τη χαρ μας. λες οι κοπλες του προσωπικο ταν ιδιατερα εξυπηρετικς και ευχριστες. Οι υπηρεσες που μας παρεχατε ταν ρτιες.

  
Με εκτμηση
Νικηφρος και ντρη Αθανασου

 
2010 . All rights reserved